22. apr 2020

Ekre on 3 nädalat ignoreerinud soovitusi ja moraalses plaanis pole Ekrest kasu

Olen vähemalt 4 nädalat jaganud soovitusi ja pahameelt eriolukorras arulageda käitumise eest. Kui reageerimise ajaks võtta 1 nädal, mis on ilmselgelt tahte juures liigagi pikk aeg, siis on Ekre ignoreerinud soovitusi ja tähelepanekuid 3 nädalat. Lihtsalt ignoreerinud. Ajanud oma riik-lapsevanema joru.

Mis on Ekre valitsuses ära teinud sellist, milleks ta sinna, st Riigikokku ja valitsemiseks valiti? Suures plaanis mitte midagi. Kooseluseadus kehtib endiselt. Immigrandid on meile endiselt oodatud. Vihakõneseadus istub ka kuskil ootel. Pedemänedžmenti rahastatakse endiselt. Ekre isegi ei võtnud kätte, et sellele hasartmängumaksu laekumiste arvelt rahajagamist ise uurida, selleks pidi erasektor raha alla panema, et uurida selle seaduslikkust.

Mis on Ekre mõte? Mida on teinud Ekre sellist, et ta oleks kuidagi viisi paremaid tulemusi andnud kui Reinsalu üksinda, kes on üldse im-st? Kuulge, majandus on teisejärguline küsimus, kui pedemänedžment endiselt ruulib. Ka eriolukorra ajal näitab Ekre ise, et majandus on teisejärguline küsimus ja põhjustab suuri probleeme.

Mis see Ekre mõte siis üldse on?

PS! See on mu juubelipostitus. 200. (Bloggeris.)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Anonüümsed postitused pole oodatud!

Postituste ajaline järjestus