22. sept 2016

Kõik pedofiilid vabadusse - ma olen pedofiilide president!

... nii võiks võtta kokku praeguste kooseluseadust toetavate presidendikandidaatide jutu. Nad toetavad kooseluseadust, kuna nad on ka homode presidendid.

Tavaliste inimeste puhul teeb loodus lõpuks oma töö, ilma et inimesi peaks selleks sundima, jah, loodus ei tee tööd kõigi peal, aga teeb piisava hulga inimeste peal, et rahvas on taastootev.
Homode peal loodus oma tööd teha ei saa.

Kuna meil on tavalisi inimesi piisavalt, et loodus saaks oma tööd teha, siis pole vaja loodust kaasa aidata homodele eriõiguste andmisega.

Erinevalt külmkapist - looduses pole piisavalt külma, et toitu pidevalt säilitada. Seetõttu on/oli vaja loodust kaasa aidata külmkapi leiutamisega.

Meil on vaja tavaliste inimeste moraalinorme tõsta, siis muutub meie rahvas ka suurenevaks. Vaja on anda õigeid pereväärtusi - hoolimine, kooselu elu lõpuni, laste saamine on hea (vähemalt pole halb) jms. See loob turvalise keskkonna meie rahvuse taastootmiseks. Homode toetamine aga rikub neid pereväärtusi, seda on näha (õnneks nüüdseks lõpetatud) "erinevus rikastab" ja aeg-ajalt välja ilmuva "kumm on seks" kampaaniatega. Kumbki neist ei õpeta truuks jäämist ühele inimesele ja piisava eeltöö tegemist selle õige leidmiseks. Ideaalinimest ei leia, aga esimese ettejuhtuvaga seda piisavat inimest samuti ei leia.

Kuidas siis on, kas kõik pedofiilid vabadusse - ma olen pedofiilide president!?

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Anonüümsed postitused pole oodatud!

Postituste ajaline järjestus