18. okt 2013

Postimees õilistab lapsetappu

17.10.13 avaldas Postimees artiklis Eestis võiks abortide arv poole väiksem olla naistearsti, aborditegija arvamuse, et abordid siiski peaksid jääma ning aitas kirjeldada mitmeid meetodeid, kuidas ema saab lasta endale meeldivamalt aborti teha ehk siis last tappa. Lisaks kirurgilisele lapse tapmisele on ka vaid sisuliselt last mürgitavaid aborte. Anna olla! Kusjuures rääkis Eesti suurima abortide arvuga haigla, mis kuulub Tallinna linnale,  naistearst. Tallinn peab lõpetama oma haiglates mitte elu päästvate abortide läbiviimise.

Järgmine lugu, kus Postimees aborti õilistab on El Salvadori naisi võib nurisünnituse korral oodata mõrvasüüdistus (18.10.13). Loo alguses viidatakse probleemidele süütuse presumptsiooniga ning lugu lõpeb abordi ülistamisega, kus viidatakse vaesusele ja ka mitte abielus olemisele ning ka rasedate enesetappudele. Kurvad lood äärmuslikust riigist, mida püütakse alateadlikult paralleelina tuua üle Eesti konteksti abordi õilistamiseks.

Seksimine on väga oluliste tagajärgedega tegevus ning seksida tahtjad peavad sellest aru saama, et selle tagajärg on elu, uus inimene. Seks ei ole üksnes nauding või noorte puhul "enda täiskasvanuna tundmise vahend".

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Anonüümsed postitused pole oodatud!

Postituste ajaline järjestus