24. okt 2012

Arstide streik

Arstid peavad pärast streiki (ükskord see ikka lõppeb) tegema südame kõvaks ning mitte tegema ületunde, et teha taha kaotatud vastuvõtud. Mitte üht vastuvõttu ei tohi tagasi teha, sest see jätab mulje, nagu midagi polekski olnud.

Õpetajad, nagu aru saan, on teinud selle vea, et nad tegid oma kevadise streigiga ärajäänud tunnid tagasi. Mõttetu, sest sellega sai riik aru, et pole mõtet õpetajaid eriti kuulda võtta, kuna nad nagunii teevad oma töö ära. Tõsi, praegu on järgmiseks aastaks välja lubatud palgatõus, aga nagu ka on räägitud, siis pole päris teada, kes selle palgatõusu kinni maksab - kas riik üldiselt maksude abil või konkreetsed valdkonnad, kellelt võetakse oluline raha ära.

Õnneks on arstide streik piisavalt pikk, et seda, isegi kui arstid alla annavad, ei suudeta tagasi teha. Seetõttu on arstide streik mõjusam ning see vast mõjutab tulevasi valimisi - vastuvõtud on ära jäänud ja neid ei ole asendatud. Mitte lihtsalt ebamugavus mõnedele, vaid kõigile, kel oli tehtud plaan ning neid inimesi juba on.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Anonüümsed postitused pole oodatud!

Postituste ajaline järjestus