21. jaan 2011

Miks on ja valida Riigikokku EKD IRL-i asemel kristliku mõtteviisi häälekandjaks

Kes annab hääle Eesti Kristlike Demokraatide poolt, näitab, mida ta arvab. Kes aga kardab, see annab hääle IRL-le, kes ei ole just palju ausaid otsuseid teinud - seadused ja tingimused muutuvad aina jaburamaks - päästjate ja kõrghariduse nurka surumine, see on vähene sellest kõigest, mida võiks nimetada, ja muuseas tõkestatakse konkurentide pääsu Riigikokku.

Kui inimesed näevad, et kristlik mõtteviis läheb korda ja seda nad näevad vaid kristlikke demokraate valides,
siis peavad ka teised erakonnad hakkama arvesgtama nende põhimõtetega sisulisemalt. Seda isegi olukorras, kus kristlikud demokraadid ei saa Riigikokku. Samas kui kõik, kes tahavad toetada kristlikku mõtteviisi, ka seda teevad, siis on Riigikokku saamine peaaegu kindel. Kui ka ei saada, siis on teistel erakondadel sisuliselt kohustus võtta arvesse, sest muidu nad kaotavd veel ja veel enam oma pooldajaid.

IRL-i ei tasu toetada, sest nad ei aja kristlikku mõtteviisi peajoones taga, vaid see on nende kerge pinnavirvendus, mida näitab ka kristlaste nt pastorite osakaal nimekirjas. Pealegi IRL-is on nt Ene Ergma, kes ei toeta kristlikke vaateid. See on tema õigus ja ma ei kritiseeri teda selle pärast. Aga kui on erakond, kus on nii kristlikud vaated kui ka ateistlikud st laialt levinud vaated, mis on toonud meie riigile moraalse ja majandusliku hävingu kaela, siis kuidas see erakond saab toetada kristlikku mõtteviisi? Koostööd peab tegema, aga kui juba erakond on sisemiselt seinast-seina ja kaugelt mitte kristliku maailmavaate kasuks...

Nii et vali Kristlikud Demokraadid ning lootus kasvab. Me oleme mõjutanud juba poliitikat, sest ausalt on võimalik ja seda adub iga inimene, et ausalt on oluliselt parem kui ebaausalt. Miks muidu rahulolematus meie riigi valistsemisega nii suur on, et mõned on lausa pettunud valimistes ja ei mõtlegi valima minna?

Minge valima ja valige, sest muidu valitakse Teie eest. See on meie süsteem ja see on loogiline süsteem, sest laiskade eest otsustavadki teised, kuna laisad ei viitsi ju ise otsustama hakata, aga otsustada on vaja.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Anonüümsed postitused pole oodatud!

Postituste ajaline järjestus