25. mai 2016

Tänan tähelepanu eest!

Tuleb välja, et mu e-residentsuse ideed hakata pagulasi tuvastama, on mingil määral mõtlemiseks võetud. Mainiti seda vähemalt tänase Foorumi saate viimastel minutitel e-pagulase nime all seostatuna e-residentsusega. Kirjutasin sellest feisbukis, kus on ka multi-kultile andunuid jälgijate seas, ja olen jaganud ka mõneti suuliselt seda mõtet.

23. märts 2016. aastal: "Meie riik on tahtnud ikka olla eesrindlik riik ja seetõttu mõeldi välja ka e-residentsuse programm, millega iga vant võib saada Eesti e-residendiks. Sellega tuvastatakse PPA poolt tulevase e-residendi taust.
Miks ei paku Rõivas välja seda programi kõigi maailma pagulaste tuvastamiseks? Siis saavad kõik end tuvastada ja kõik Euroopa riigid pöörduda oma päringutega meie PPA poole. Tõsi, see saaks küll kõvasti ülekoormatud, aga pole hullu, hea eesmärgi nimel ja meil seda pappi on. Saaks Eesti kohe hoobiga e-pagulasinfokeskuseks.
Huvitav, et mitu pagulast seejärel vastu võetakse Euroopasse? Ausad saaksid sisse, aga... jah, palju neid ausaid on."

Aga noh, teades meie multi-kulti tegelasi, siis ma kahtlustan, et see süsteem keeratakse pea-peale ja vastu hakatakse võtma ka igasuguseid vastu. Palju neid ausaid ikka pagulaste seas on? Palju neid ausaid meie poliitikute seas on? Sellest, kui ausad on meie poliitikud, hakkab sõltuma, kas tulevad meile pagulased või kurjategijad.

Aga noh, ma tänan tähelepanu eest!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Anonüümsed postitused pole oodatud!

Postituste ajaline järjestus