4. sept 2015

Valged tolerastlikud noored tibid on juba esikohal

Suvel siin lõi korraks tillukese leegi üles valgete keskealiste meeste ruulimine arvamusmaastikul ja vaeste valgete naiste ahistamine, neid on nimelt nii vähe meeste kõrval.

Pean kurvastama naisi. Isegi neegritel, nt Bentonil ja Turayl, on kõrgemad võimalused, sest neid on nii vähe, et kui keegi neist peaks iitsatama, siis lööb näitajad kohe lakke. Ja teate, isegi afgaanid on ebaproportsionaalselt palju sõna saanud, siin ühel päeval, eile vist, said sõna TV3 uudistes 2 afgaani - üks oli kodustatud, st oli edulugu, tubli inimene, aga teine alles Vao varjupaigas. Nii vähe kui neid ka on Eestis, nad löövad juba laineid, reitingud on kõrged.

See, et valgetel keskealistel meestel on suur osakaal arvamustes ja suhtarvuna ühiskonnas, on seksuaalne paratamatus - mehed võtavad, aga naistele antakse, natuke vabandan robustsuse eest. Mehed, isegi sõna võttes, jäävad mõistlikkuse piiresse, aga mida on kujutanud endast meesnaise ekssoovoliniku Sepperi sõnavõtud, õhh, neid ei taha meenutadagi. Tema, minu arvates, võitleks, et Tallinna trammid saaksid vähemalt ühe mehenime, aga kuna mehed ei ole kohustatud kandma vaid mehenimesid, vaid võivad ka naisenimesid kanda, siis meestepoolse eeskuju näitamiseks ja samas Sepperi endapoolse eeskuju näitamiseks nimetataks see ainus mehenimeliseks mõeldud tramm ikkagi naisenimeliseks ümber, tramm nimetataks ümber Mari-Liisiks. Ja nii olekski tagatud "võrdsus", kus kõik trammid kannavad naisenime, kuigi üks neist on mehenimega justkui mehi esindav tramm.

Minu pärast te (tavalised) naised võite ka avaldada arvamust, nagu mehed avaldavad, arvamus ei olegi faktitõdemus, teaduslik seisukoht (seda enam, kui teaduslikkust tõestavad sõltumatud prantsuse ja šveitsi laboratooriumid), ja seetõttu on seda lihtsam teha.

Aga teate, jama, te leegilahvatajatest sõnavõtjad olete vist juba esikohal, sest te ei seisa naiste eest, vaid valgete tolerastlike enamasti noorte tibide eest. Teid valgeid tolerastlikke noori tibisid on nii vähe ja te saate nii palju sõna, kasvõi reporterina, et te olete vist küll esikoha haaranud. Teid on palju esindanud see ekssoovolinik Sepper.

Naistele, õigemini tolerastlikele valgetele noortele tibidele on maast-madalast selgeks õpetatud, et mida iganes nad teevad või saavad, nad on alati kannatajad. Saavad lapse, on kannatajad, ei saa last, on kannatajad, ei saa tööl kõrgemale kohale, on kannatajad, kui aga saavad kõrgemale kohale, on ikka kannatajad, sest nii raske ju oli sinna saada. Alati kannatajad. Noored valged tolerastlikud tibid on alati kannatajad.

Tänusõnad mõistlikele Eesti naistele, kes on suutnud jääda mõistlikkuse piiridesse, mitte nagu meie tolerastidest tibid.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Anonüümsed postitused pole oodatud!

Postituste ajaline järjestus