2. apr 2013

Kristlased ruulivad

Mind üllatab, kuidas (jälgides Postimehe võrku) mingist artiklist, et kristliku taustaga tegelased tegelevad homoabielude vastu võitlemisega, sai alguse selline madin. See artikkel pole minu teada kristlaste kirjutatud ja enne ma ei teadnud, et selle SAga seotud inimesed on kristlased. Mind üllatab, et konkreetselt on astutud vastu kristlastele, kes me pidime ju olema mingi marginaalne mõttetu seltskond. Väga vähesed sõnavõtud (TV3 Kolmeraudne ja PM-s feminismile kalduv artikkel) olid vaid nurkapidi kristlusega seotud vihjates mingitele vanadele väärtustele. Ülejäänud artiklid on juba peamiselt või muuseas olnud suunatud konkreetselt kristluse vastu.

See pole üllatus, aga korrakem üle praegune skeem:
*Kultuuritegelased K. M. Sinijärv, kes sai peale toimetaja vahetumist Õpetajate Lehes iganädalase artikliõiguse ning K. Tarand Sirbist on oma lehtede kaudu seotud SAga Kultuurileht. See on aga Kultuuriministeeriumi SA. Kultuuriminister on reformierakondlane.
*Kultuuriministeerium peab aga Rahandusministeeriumiga läbirääkimisi oma eelarve jaoks (riigieelarve seaduse alusel). Selles eelarvest saab oma raha SA Kultuurileht, kes avaldab vastavaid artikleid. Rahandusminister on reformierakondlane. Kultuuriinimesed on olnud lausa sunnitud võtma sõna homode kaitseks, nad on reformierakonna käpa all.
*Sotsiaalministeerium tegeleb võrdsusega, sh soolise võrdõiguslikkusega, millele pretendeerivad ka homod Sotsiaalminister on reformierakondlane.
*Justiitsministeerium tegeleb käesoleval ajal homokooselu (loe: abielu) seadusloomega. Justiitsminister on reformierakondlane, kusjuures endine sotsiaalminister, st kahekordselt juba homodega seotud.
*Homod on väidetavalt varakad inimesed ning reformierakonda seostatakse varakate inimestega.
Kokkuvõttes on homod reformierakonna oma käpa alla saanud ning tänu sellele ka kultuuriinimesed.

Olgu öeldud, et mind üllatas kohe, et reformierakond sai/võttis endale kultuuri- ja sotsiaalministri portfellid, kui valitsus paika sai peale sotside väljaviskamist.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Anonüümsed postitused pole oodatud!

Postituste ajaline järjestus