26. apr 2020

Saarlaste pensionärid hotelli päästaks ehk.Isake Ekre hullemast

Isake Ekre võiks mõelda nüüd saare pensionäride 3 nädalaks hotelli toitlustuse ja ajasisustusprogrammiga ilma 2+2 reeglita saatmisele. Kui jätkub veel intensiivikohti perspektiiviga 2le nädalale, siis jätkata eksperimenti kuni intensiivi jõudmised on minimaalsed või need jõuavad ülemise piirini ja viimase puhul siis katkestada ja isoleerida veel haigestumata inimesed vabadusse 2+2 reegli peale - siis on vabad, aga hoiavad distantsi - või rakendada neile 2+2 reeglit juba hotellis, st isoleerimata kuigi risk on oluline, sest saab ikka kontakte vähendada. Teised (mittepensionärid) lasta ja jätta vabadusse. See teiste poolt nakatamise risk on vähene.

Kogu Eesti oleks vaba ja Isake Ekre kaotused on olulised enda püssiga jalga laskmise tõttu, aga need ei suureneks enam oluliselt.

Ekre loomulikult konjunktuuri mitte vaatava erakonnana ja ainult kõigile kasulikke (loe: optimaalseid) otsuseid tegeva erakonnana on nüüd saarlaste häältest ilma. Oravate kants tugevnes veelgi koroonale hollivuudiliku reageerimise peale. Elu pole film. Võib-olla mingid aspektid kattuvad, aga seda seetõttu, et film oleks vaatajale omasem. Keegi ei viitsi ju mingit limukate arusaamatut möla jälgida.

Kusjuures, kas olete tähele pannud, et filmides esile tõstetud julgeolekuagentuurid ja meediaväljaanded on olnud Trumpi-vastased? Filmides on ka igasugu tolerante esile tõstetud, kes on hiljem oma õigusi avalikult nõudma hakanud. Justkui keegi vanasoorose vanaema ((:)kivisildniku väljend, kui ma ei eksi) maksaks filmitööstusele, et need mingeid "geniaalsusi" oma filmi sisse paneks ja nad panevadki, sest filmi "tootmiskulud peab hoidma all" või "kohe hakkama end tagasi tootma" ja "kunst on ju vaba"! Siis sellega rahvast harjutama, sest "eks kõik see ole ju kuskilt päriselust võetud" ja "elu on põnevamgi kui film". Üldjuhul on elu siiski filmist väga erinev ja seda tasub enda jaoks filmidega kasvõi võrrelda, kui muidu sarnasus on suur ja mu väide tundub uskumatu.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Anonüümsed postitused pole oodatud!

Postituste ajaline järjestus