15. veebr 2019

Edumeelsetele jt sotsidele meeldib, et külalised varastavad, vägistavad ja tapavad

Täna ilmus Objektiivis artikkel, kus kirjeldati, et Londoni arstid, ei, mitte sõjaväearstid, vaid tavaarstid vajavad sõjaväemeditsiinilist lisaõpet, sest sotside sisse veetud pagulased ründavad oma ohvreid viisil, mis on omased sõjaväljale.

Seda on juba aastaid näha, kuidas sotsidele jt edumeelsetele meeldib sisse vedada pagulasi, kellele saab näidata koolis 10-11-aastaseid tüdrukuid, keda nad hiljem vägistada saavad grupiga.

Sotsidele meeldib vägistamine, noh, see on aktsepteeritav kaotus.
Neile meeldib grupivägistamine.
Neile meeldib grupivägistamine tänaval, st ilma eelneva, nt ööklubilise kontaktita, kus keegi võis käituda väljakutsuvalt - mitte, et see õigustaks, aga seletab siiski kasvõi valesti arusaamise võimalust.
Neile meeldib grupivägistamine noorte kallal.
Neile meeldib grupivägistamine lausa eelteismeliste kallal.

Alguses vägistab üks, siis teine, no tüdruk juba teab, mida teine umbes teha võib, kuna esimene on seda teinud. Siis nad arutavad, mida järgmiseks teha? Kui nad arutavad kohalikus keeles, siis saab tüdruk end lausa ette valmistada... nii sotsid normaalseks peavad, kui juba, siis vähemalt on leebem kannatus. See on sotsidele juba õigustuseks, et näed, polegi nii hirmus, kui võiks olla - hirmus muidugi, aga mitte nii hirmus. Mis saab vägistamise puhul, kus pole valesti arusaamist, olla pagulaste õigustamiseks - ööklubis võib olla väljakutsuv riietus ja käitumine - aga mida tänaval suvalise tüdrukuga? Seda teab vaid sotsi jm edumeelse mõistus. Aga pagulased võivad valesti aru saada, kui tüdruk end juba ette valmistab arvatavalt õige asendi jaoks, et vähem kannatada - äkki tahabki, siis võib ju julgemalt peale minna! Vähe usutav, et üksinda rohkem erinevatel viisidel keegi vägistaks, grupiga aga tuleb geniaalsemaid mõtteid ja julgust ka. Adreka laks arvatavasti.

Rõve kirjutada, aga selline on jätkuvalt elu - juba 4 aastat. Jama algas 2015. aastal.

Aga sotsid jt edumeelsed ning edumeelsed kristlased muudkui kutsuvad külla ja viimased ka palvetavad - sest ainult see aitab.

Kui keegi tuleb mulle külla, siis ta käitub väga viisakalt. Veel tagasihoidlikumalt kui mina, sest mina olen kodus ja tema on külas. Samamoodi kui ise külas olen - vastuvõtja on oma kodus ja tema tuulab või kõik oma kapid vahepeal läbi. Mina liigutan nii palju, kui lubatakse. Tunnen end küll vabalt, aga siiski võõrana.

Sotsid jt edumeelsed, aga vastupidi lasevad külalistel oma lapsed ära vägistada, kutsuvad külla, kuigi teavad, et neist osad kipuvad vägistama. Ei ole taustakontrolli, lihtsalt kutsuvad külla. Mina teen küll oma külalisele mingi taustakontrolli, ei lase ikka iga suvalist oma koju. Tegelikult ega sots ega edumeelne oma, päris oma, päris-päris oma koju ka ei lase. Ta lihtsalt laseb meie ühiskoju. Ta on selline rott.

Erinevalt eestlastest, kes siin elavad, on pagulastel koht, kuhu tagasi minna. Elavad-surevad, oma asi. Tõsiselt, nende oma asi. Tähistasime 99 aastat Tartu Rahu leppest. Mis selle põhjustas? Vabadussõda. Mis oleks saanud, kui meie noored poisid oleksid sõtta mineku asemel hoopis öelnud oma õdedele-emadele: Ma lähen Ameerikasse, te siin olge Jumala rahus, sisuliselt: surge kommunistide käe all, no ja saage vägistatud, olid ju kommunistid selle poolest ka kuulsad - isegi sotside vändatud (mitmed näitlejad olid nüüdseks tuntud edumeelsed sotsid) "Tuulepealse maa" viimastes osades...
Ei, meie poisid jäid ja võitlesid, aga need pagulasrotid põgenevad ja vägistavad. Lisaks narkomüük, matšeeterünnakud, vägistamised, nii nooremate kui ka vanemate tüdrukute ning ka naiste, noorte pruutide tapmised, happe näkku viskamised... Võta lahti Voice of Europe leht kasvõi ja loe.

Kes sellise taustaga inimesi vastu võtab, vajab minu hinnangul psühhiaatrilist abi või suisa vangistamist. Kui üldse vastu võtta, siis täieliku taustakontrolliga ning kohe kindlasti päritoluriigist, isegi kui see võib olla ebausaldusväärne - annab mingigi info, mitte nagu nutumaiguline rändelepe keelab päritoluriigilt taustakontrolli tegemise.

Mis mõttes keelab päritoluriigist taustakontrolli tegemise? Meil on igasugu andmebaase, et teha taustakontrolle ja nüüd jätame mingile seltskonnale, kes julmalt lihtsalt valetab oma põgenemispõhjuste kohta, tegelikult võis juba seal olla vägistaja, mõrtsukas, narkodiiler, varas või muud sorti kurjategija, taustakontrolli tegemata? Mis on tõenäosus, et päritoluriigi agent tuleb mingit suvalist põgenikku tagaajama? Ikka kurjategijat või spiooni, vm riikliku tähtsusega isikut. Mis me tahame selliseid siia, nii et nad valetavad enda kohta või? Sellise taustaga inimese kohta on võimalik ka muud pidi taustakontrolli teha, et selgitada välja, kas tegelikult ka on. Kui selgub, et on, siis ehk jätta tegemata päritoluriigilt. Ka siis tuleb selgeks teha, miks ta põgeneb? Kuritegude pärast või?

Aga sellele meie sotsid jm edumeelsed ei jõua kohale. Nad istuvad oma roosas muinasjutus, mis tilgub verest ja teeb abiandjad ohvriks.

Ja kui seda kirjutad, et feminismi kõrgsaavutus on Austrias Viinis noorte tüdrukute vajadus kanda islmamirätte, et mitte saada pagulaste poolt ära vägistatud, siis see on vihakõne, mille eest Facebook bloki paneb peale. Loe seda Voice of Europe-st. Tõde ei meeldi.

Trumpi idee panna püsti müür, on kõige efektiivsem, sest need, kes tema riiki ründavad, on loomastunud inimesed, loomad ka sotside definitsiooni järgi otse võttes.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Anonüümsed postitused pole oodatud!

Postituste ajaline järjestus