18. sept 2013

Pöördumine seoses homopropaganda sponsoreerimisega

Lgp Taavi Rõivas!
Lgp Liina Kanter!

Kirjutan Teile, kasutades hr Varro Vooglaiu sõnu, et avaldada oma pahameelt tõsiasja üle, et Sotsiaalministeerium kasutab maksumaksjatelt kogutud raha homopropaganda rahastamiseks.

Tuletan teile meelde, et Eesti Vabariigi põhiseaduse § 27 kohaselt on perekond rahva püsimise ja kasvamise ning ühiskonna alusena riigi kaitse all.

Just sel põhjusel on nt leedukad oma ühiskonna kõlbeliste aluste kaitseks keelanud homopropaganda noorte seas. Aga meie valitsus hoopis rahastab seda -- ning teeb seeläbi nii minust kui ka kõigist teistest maksumaksjatest kaudselt homopropaganda sponsorid.

Ajal, mil väga paljudel Eesti inimestel on kitsas käes ja paljud lapsed elavad allpool vaesuspiiri, on selline teguviis lihtsalt häbiväärne.

Viimatigi tekib küsimus, kust on valitsus saanud mandaadi sellisel viisil ühiskonna kõlbeliste alustega manipuleerimiseks.

Aga kui te ei austa meie ühiskonna kõlbelisi alusprintsiipe, siis võite olla kindel, et aitame valijatel seda meeles pidada ja teeme kõik endast oleneva, et nad järgmine kord valimiskastide juures toimiksid sellest teadmisest lähtuvalt.

Loodan väga, et leiate endas sirgeselgsust lähtuda oma tegevuses meie rahva kultuurilistest traditsioonidest, mitte sellest, mis rõõmustaks neid, kes püüavad meie ühiskonda allutada moodsate ideoloogiatele.

Pettunult,
Janno Tults

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Anonüümsed postitused pole oodatud!

Postituste ajaline järjestus