22. märts 2019

Uue valitsuse ootamatult sülle kukkunud võimalus

Rahandusministeerium karjatas, et eelarve on puudujäägis - tuleb kärpida. Super võimalus!
Paneme kokku bilansi, mis seisus Ekre riigi enda kätte saab, mis olukord on vahepeal ja mis seisus üle annab. Oravatest jt kartellikatest juba teame: laristada nad juba oskavad.

Teine võimalus, mis sellega tekib, on veel suurepärasem ja aitab kindlasti kaasa: vallandada ametnikud. Kui muidu ei oska, tõmmata joonlauaga nimekirjast üle. Enne ajada nimekiri juhugeneraatoriga järjekorrast välja. Vajadusel tuleb luua uued ministeeriumid. Tehniliselt koondamine. Allesjäänud ametnikele uutes ministeeriumites teha üheselt selgeks: te olete rahva orjad. Inimestele ütleks, et rahvas on te ülemus, te töö olemasolu põhjus, aga ametnik pole inimene.

Ma palun Jumalat, Kolmainujumalat, Kristust lunastajat, et inimesed tööta ei jääks, kui seda tööd meie ministeeriumis vaja on. Teistest on mul ükskõik - elavad toimetulekutoetusest kuni piisava sissetulekuga töö leiavad, et enam seda ei anta ja elavad nagu teisedki inimesed konkurentsiolukorras. Elavad tingimustes, mida nad ise on loonud. Ei, ma ei soovi neile halba, nad ju on minuga võrdväärsed, aga niisamuti neid ka koheldakse ja peavad õppima mind ja teisi kohtlema.

Mind hämmastab rahandusministeerium, tõesti hämmastab nende geniaalsus ja kõige ebaolulisega arvestamine, mida nad aktsiisiuuringuga tõestasid. Kliente ei huvita ettevõtja ladu ja ettevõtja läheb pankrotti mõne aastaga, kui alla kulutuste tulu teenib ehk pidevalt võlga suurendab.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Anonüümsed postitused pole oodatud!

Postituste ajaline järjestus