19. jaan 2019

Täna märatsesid tänavatel vihkajad

Kasutades Marju Lauristini mõtteid SAPTK poolt kooseluseaduse vastu ja perekonna kaitseks korraldatud meeleavalduselt 2014. aastal, ning president Kersti Kaljulaiu, peaminister Jüri Ratase ning riigikogu esimehe Eiki "Prügikast" Nestori (ta lasi suunata nimelt kõik riigikoguliikmetele tulevad protesti-e-kirjad prügikasti) sõnavõttu Ekre meeleavalduse osas 2018. a, kus mh kiusaja ja mikrofonivaras, kellelt saadi mikker õnneks kähku kätte, Tarandile jalaga kanni sopsati.

Kasutades neid mõtteid võib öelda, et täna märatsesid tänavatel vihkajad, kes äratasid õudu ja lõhestasid Eesti rahvast ning külvasid hirmuõhkkonna ühiskonda, häirisid väga tõsiselt rahutaotlevat tsiviliseeritud ühiskonda nn naistemarsi näol. Seda edastab meile vihkamist ja lõhesid külvav Eesti 200 hääletoru Postimees.

Kuna selle alluvuses töötab jätkuvalt edasi Ainar Ruussaar, kes kutsus eetrisse Eesti 200 meediaesindaja Kaju, kes õhkas eetrisse vihkamist rahuarmastava eesti rahva ning selle lemmikportaali Objektiiv vastu. Samuti töötab seal Vilja Kiisler, kes Äripäevas olles siunas Postimeest kui konservatiivset väljaannet ja siis järsku vupsti oli Postimehe palgal. Ning hiljuti, nagu teame, selgus, et Postimehe peatoimetaja Lauri Hussar oli Eesti 200 salaagent - ta tegi peatumatult Eesti 200-le positiivset kommunikatsiooni ning lõpuks lahkus päevapealt ametist Eesti 200 ridades Riigikokku kandideerima. Postimees on Eesti 200 pesa. Reformierakond on selle kaotanud. See oli vahemärkusena öeldud.

Rahu taotlevast meediumist Objektiiv võime lugeda lisaks, et tänasele üle-Eestilisele Tallinnas toimunud ja rahva hirmutamisele ning vihkamisele suunati ka ühiskonna kõige nõrgemaid hoolekande asutuse kliente, psüühilise puudega inimesi, ning selle asutuse töötajaid, kel polnud võimalik keelduda, kuna muidu satub nende töökoht vihkamisele ja märatsemisele suunatud tööandja tõttu ohtu ning siis surevad nende lapsed sõna otseses mõttes nälga - juba praegu pole selle valdkonna töötajate palgad midagi erilist väärt. See hoolekande asutus on Hoolekandeteenused AS, mis on riigi omanduses.

Mina olen küll hirmunud, mis see Eesti 200 järgmiseks ette võtab? Juba praegu on see seltskond nii vihkamist täis. Samuti sotsid. Eesti rahvas on ka sellest hirmunud ja kardavad juba kasvõi poodi minna - nii kui tuled koduuksest välja, kohe tullakse ja lüüakse ju nägu sisse. Hommikune oli vaid sissejuhatus hirmu- ja õudusevägede koondamiseks - nüüd pimedas...

Kas me tahame ikka selliseid erakondi Eesti poliitikasse? Miks ei tegele nendega Kaitsepolitseiamet?

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Anonüümsed postitused pole oodatud!

Postituste ajaline järjestus