6. juuni 2014

EKD pankrott oli homodele suur samm edasi

Suur kaotus on sündinud sellega, et EKD pankrotistus.
Nüüd ei seisa kristlaste eest pea keegi, vaid üksikud inimesed. Tänu sellele saavad kartellierakonnad Riigikogus ülbitseda.
Enne hoidis neid tagasi EKD, mis oli poliitiliselt kristlaste esindaja, seda otse välja öeldes, kuigi tulemused valimistel kahjuks olid olematud.
Kartellikad aga pelgasid, sest kui kristlased oleks piisavalt nördinud, siisoleksid nad saanud asuda seda tugevamalt EKD taha ja sellega kartelli võimu vähendada ja vähendaksid.
Praegu aga EKD erakonnana enam tegutseda ei saa ja kahjuks EKRE pole end kristlikuna määratlenud (kuigi nad kaitsevad kohati ka kristlikke väärtusi). Seetõttu on järele jäänud vaid üksikud hundid, võimalikud üksikkandidaadid, kelle võimalused on aga veel olematumad kui EKD-l olidki.
Kristlastel on aeg ühineda. See aeg on olnud juba ammu käes, aga see muutub aegade möödudes üha kriitilisemaks.

Olen loonud lehe Facebookis EKPL - Eesti Kristlik Poliitiline Liikumine Facebookis. Liitu sellega, kui jagad EKD vaateid ja leiad, et kristlane peab iseseisva jõuna poliitikas olema. Kas sellest tuleb välja erakond, kes teab, aga ühinema peab. Jaga seal oma vaateid ning teemasid.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Anonüümsed postitused pole oodatud!

Postituste ajaline järjestus